יוני asked 2 שנים ago

שלום ד\"ר רגב השאלה שלי היא יותר קשורה לענין הפסיכולוגי, אבל גורם עם ידע מקצועי כמוך יכול להוריד לי את החרדה בנושא.  עברתי ניתוח אסתטי באוזניים שכלל בין היתר הצמדה קלה של כ2 מילימטר שכללה כמובן יצירת קפל קטן ( קטן מאוד כי זה רק 2 מילימטר ) בקפל האנטי הליקס. עכשיו… האם היום ובכלל, כשאני כבר יותר משנתיים אחרי, קיפול האוזן למשל לצורך גילוח השיער מאחורי האוזן, יכול להשפיע ולגרום לתפרים להיפרם ובעצם להישנות של הבעיה?  ובטח ובטח  שלא לדבר על בטעות לישון על האוזן מקופלת.  האם יש סיכוי להישנות במקרים כאלה וחזרת המצב לקדמותו?

לגבי ניתוח אף, האם הניתוח הפלסטי להורדת הגבנון עושה את העבודה ההפוכה בעצם,  במצב בו משולב בניתוח ניתוח הקטנת קונכיות כלומר הקטנת הקונכיות מגדילה את מעבר האוויר, והקטנת האף פוגעת במעבר האוויר, איך אני יכול לקבל החלטה בעצמי? כי הקטנת האף היא בלתי הפיכה.
תודה רבה

1 Answers
dan regev צוות answered 2 שנים ago

כללית, לגבי ניתוח אוזניים: שנתיים לאחר ניתוח התוצאה כבר מקובעת ולא אמורה להיות כל בעיה לגבי קיפול האוזן בטעות.
לגבי ניתוח אף – אני ממליץ לפנות לייעוץ של ממש, להיבדק ולקבל מידע אמין ממנתח פלסטי. רק כך ניתן יהיה להוריד את רמת החשש.